9 sep. 2015

Review two girl movies

Hey guys,

Ik heb in de afgelopen periode twee geweldige girl movies gekeken die ik graag met jullie wilde delen. Enjoy!

Confessions of a shopaholic


Trailer:
I loved this movie! Zo grappig.

Het gaat basically over een shopaholic die graag bij een groot modemagazine wil komen. Ze is hartstikke failliet door al haar constante geshop. Om onderaan bij de ladder te beginnen, begon ze bij een tijdschrift dat ging over geld. Ironisch genoeg, heeft ze veel succes. Ze wordt bekend als The Girl in the Green Scarf. Ze probeert al haar schulden te verbergen, die alleen maar blijven ophopen. Zal ze ooit "genezen" van het gat in haar hand? Krijgt ze in plaats van de liefde van haar creditcard, nu ook liefde van iets anders dan een creditcard?

Hoe ik 'em vond: ★★★

How to lose a guy in ten days

Trailer:Een hele leuke film over een man en een vrouw. De vrouw, Andie, moet voor het magazine dat ze werkt, Composure, een artikel schrijven genaamd "How to lose a guy in ten days", terwijl de man, Ben, haar voor hem moet winnen in tien dagen. Het raakt allemaal heel ingewikkeld, wat logisch is. Zal de relatie voortbestaan? Of zullen beide harten gebroken worden?

Wat ik van 'em vond: ★★

Aanraders? Jazeker. Vooral als je ook van The Devil Wears Prada hield, zijn deze films echt helemaal awesome. Zoals te zien in de titels zijn het wel GIRL movies. Daarom vooral voor female people.

I loved them!
Share, comment, vote, love, WATCH THESE!
De vraag van vandaag is: Wat is jullie favoriete girl movie?

Kisses, Isa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten